گام بزرگ فولاد شهریار تبریز در سال جهش تولید برای تامین نیاز صنایع پایین دستی ورقهای گالوانیزه قابل تقدیر است
گام بزرگ فولاد شهریار تبریز در سال جهش تولید برای تامین نیاز صنایع پایین دستی ورقهای گالوانیزه قابل تقدیر است .
حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا میرتاجالدینى نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر و نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با حضور در هفدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت فولاد در تبریز ضمن بازدید از غرفه گروه صنعتی پارس ساختار با اشاره به تولید ورقهای ضخیم گالوانیزه در شرکت صنایع فولاد شهریار تبریز گفت: گروه صنعتی پارس ساختار با مدیریت علمی و ممتاز و جذب متخصصان کاربلد در حوزههای مختلف، یک گروه دانش بنیان در استان آذربایجان شرقی به شمار میرود و شرکت صنایع فولاد شهریار تبریز گرچه یک شرکت نوپا محسوب میشود اما به سبب اینکه از شرکتهای زیر مجموعه گروه صنعتی پارس ساختار است توانسته گام بزرگ و مهمی در سال جهش تولید برای تامین نیاز صنایع پایین دستی ورقهای گالوانیزه برداشته و در این مسیر موفق عمل کند و بیتردید شایستگی و قابلیت تقدیر، حمایت و توسعه را دارد.
حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا میرتاجالدینى با بیان اینکه استمرار برگزاری چنین نمایشگاههایی نیازهای زیرساختی مورد نیاز برای تقویت صنعت و تولید را نمایان میکند، اظهار کرد: گرچه امسال به دلیل وجود بیماری کرونا نمایشگاه با محدودیتهای خاصی برگزار شد، اما برگزاری چنین نمایشگاههایی برای شناسایی و معرفی توانمندیهای کشور در حوزه فلزات و آهن آلات ضروری است.
نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی افزود: تولید و مصرف فولاد امروزه یکی از شاخصهای اصلی توسعه یافتگی کشورها و جوامع به شمار میآید. حضور صنعت فولاد در یک منطقه بر فرآیند توسعه، فرهنگ، سطح دانش، اشتغالزایی، پژوهش، آموزش و تجارت آن منطقه تاثیر بسزایی دارد. زندگی روزمره بشر با فولاد آمیخته شده و صنایع فولاد در سازندگی، بازسازی و توسعه کشور سهم مهمی را ایفا مینمایند.
رشد و تقویت صنعت فولاد در هر کشوری باعث رشد اقتصادی شده بر عکس ضعف در این حوزه کشور را به سمت وابستگی همیشگی از نظر اقتصادی و صنایع مادر میکشاند.
وی بر نیاز صنعت فولاد به حمایت جدی برای قطع وابستگیهای خارجی تاکید و تصریح کرد: خوشبختانه آذربایجان شرقی جایگاه خوبی در حوزه تامین صنایع مورد نیاز فولاد و همچنین صنایع پایین دستی آن در کشور دارد که شاخصه اصلی این استان حضور بخش خصوصی در این میان است.
حجت الاسلام والمسلمین میرتاج الدینى گفت: برنامه مهم در مجلس یازدهم با توجه به شعار سال رهبر معظم انقلاب به عنوان جهش تولید در سالجاری حمایت از سرمایهگذاری بخش خصوصی در راستای ارتقای تولید داخلی و توسعه کارآفرینی است.
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شوراى اسلامی گفت: از اولویتهای مجلس نظارت بر رفع موانع از جمله تحریمهای ظالمانه استکبار جهانی است که مانع تولید میشود و بحث دیگر از بین بردن موانعی است که گاهی به خاطر خود تحریمیها در مسیر کسب و کار آسان در داخل کشور ایجاد میشود.
وی ادامه داد: برای رسیدن به جهش تولید باید در تولیدات راهبردی از جمله فولاد با تزریق تامین مواد اولیه مورد نیاز کارخانههای تولیدی به پیشرفتهای جدی برسیم تا این صنایع با ظرفیت حداکثری فعالیت داشته باشند این در حالی است که برخی از صنایع و کارخانه های تولیدی در حال حاضر تنها با نصف ظرفیت موجود فعال هستند و تحقق این امر نیازمند حمایت در تامین مواد اولیه است.
حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا میرتاجالدینى همچنین به موضوع سرمایه در گردش واحدهای تولیدی اشاره کرد و گفت: بازار سرمایه در حال حاضر به واسطه عرضه سهام خود در بازار سرمایه رونق نسبی مناسبی پیدا کرده و باید مورد حمایت قرار گیرد و برخی صندوقهای پروژه محور که نقدینگیشان نسبت به سالهای گذشته افزایش قابل توجهی پیدا کرده اگر به سمت تولید و ایجاد اشتغال در حوزههای تولیدی هدایت شود میتوان به تحقق مولفه های جهش اقتصادی در سایه تولید امیدوار شد.
وی با بیان اینکه رشد نقدینگی امسال نسبت به سال گذشته افزایش 34 درصدی را نشان میدهد معتقد است اگر این رشد به سمت تولید هدایت نشود و صرفا در فعالیتهای کاذب اقتصادی تزریق شود باید شاهد تورم و مشکلات اقتصادی ناشی از آن هم باشیم.
حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا میرتاجالدینى گفت: حمایت از واحدهای تولیدی در جهت تامین سرمایه چه از طریق عرضه سهام در بورس یا ارائه تسهیلات یک اصل مهم در راستای حمایت از سرمایه گذاری بخش خصوصی با هدف رونق تولید محسوب میشود.
وی ادامه داد: جهش تولید دارای چندین الزام اساسی است که از جمله آنها میتوان به امنیت سرمایهگذاری، تمرکز بر مباحث خصوصی سازی و همچنین توجه به نقش بانکها اشاره داشت.
میر تاج الدینی با بیان اینکه بانکها هم میتوانند نقش حمایتی داشته و هم مانعی سد راه بخش خصوصی باشند، گفت: اگر بانکها خود وارد بنگاهداری شوند، بخش خصوصی قادر به فعالیت مؤثر نخواهد بود به همین دلیل توجه به این سه بخش، برای تحقق جهش تولید الزامی است.